fbpx

Tannlegeskrekk?

Noen mennesker ser ikke frem til tannlegetimen på grunn av dårlige erfaringer i tannlegestolen. De med tannlegeskrekk vil has en følelse av uro når det er tid for sine avtaler. De vil ha overdrevene eller ubegrunnet bekymringer eller frykt. Dental fobi er en mer alvorlig tilstand. Det er en intens frykt eller redsel for tannlegebesøk.

Vi spesialiserer oss mot de med tannlegeskrekk og hjelper deg igjennom behandlingen. Behandlingen skal være smertefri der du selv har kontrollen. Vi tilbyr defor gratis konsultasjon slik at du får en best mulig opplevelse. 

Tennene og tannkjøttet er en viktig del av din generelle helse og velvære og det er vår jobb på Scandic Tannlegevakt å beskytte dem. Vi er stolte av å ha god kommunikasjon med våre pasienter, og å samarbeide med dem for å gjøre de beste valgene mulig å oppnå sine mål med nødvendig behandling. Enten tennene er i perfekt tilstand eller i behov av noen alvorlig arbeid, er vi her for å hjelpe.

“Hatt tannlegeskrekk i en del år, og ble anbefalt av noen å komme hit. Ble tatt godt imot, forklart hva som skulle skje, hvorfor og hva jeg ville føle. Smertefritt og mye mer behagelig enn jeg trodde. Fjernet tannstein, pusset og renset med Airflow, polering og fylling. Veldig fornøyd med resultatet, og kan anbefale andre med tannlegeskrekk og komme hit.”

Bestill Time

  • Telefon
  • E-post
Top