fbpx

Adresse

Brugata 1, 0186 Oslo

Telefon

67 90 66 40

Åpningstider

Mandag – Lørdag: 09:00 – 18:00

BESTILL TIME

◊ Alle Tannlegetjenester (Allmenn og Spesialist Tannbehandlinger)

◊ Ingen Ventetid (Kort ventetid og garantert time på dagen)

◊ Alltid 699,- (Undersøkelse, 2 Røntgen bilder, Rens med AirFlow)

Helfo: Helfo stønad til dekning av utgifter til tannbehandling: Våre behandlere har direkteoppgjør med Helfo (Trygdekontoret). Pasienter kan ha rett til trygderefusjon på tannbehandling.

Nav: Hvis ikke du har råd til tannbehandling kan du alltid søke hjelp hos NAV for stønad.

Klikk her for å lese mer om Helfo

Vi gjør oppmerksom på at avbestilling av avtalt time kan gjøres pr. telefon eller epost. Avbestilling av en time/ konsultasjon må gjøres på virkedager (mandag til lørdag). Senest 24 timer i forveien. Lange Tannlegetimer (over 60 min) må avbestilles 48 timer i forveien.

 

 

Scandic Tannlegevakt Oslo Sentrum

Scandic Tannlegevakt tar seg både av ditt behov for vanlig tannpleie, forebyggende tannbehandling og spesialistbehandling. 

Tannlege Oslo Sentrum: Ved bruk av det nyeste inni tann teknologi, tilbyr vi høykvalitets behandlinger til alle våre pasienter. Med våre kvalifiserte tannleger, kan du være trygg på at du vil få en god tannbehandling til rimelige priser og selvfølgelig utstående service.

For oss er det viktig at pasientene våre er godt informert om behandlinger og får informasjon om behandlingsalternativer. Du kan finne nyttig informasjon på vår hjemmeside eller kontakte oss slik at vi kan veilede deg til bedre tannhelse.

Top