Tannlege Oslo Sentrum 4

Tannlege Oslo Sentrum

Scandic Tannlegevakt tar seg både av ditt behov for vanlig tannpleie, forebyggende tannbehandling og spesialistbehandling. 

Tannlege Oslo Sentrum: Ved bruk av det nyeste inni tann teknologi, tilbyr vi høykvalitets behandlinger til alle våre pasienter. Med våre kvalifiserte tannleger, kan du være trygg på at du vil få en god tannbehandling til rimelige priser og selvfølgelig utstående service.

For oss er det viktig at pasientene våre er godt informert om behandlinger og får informasjon om behandlingsalternativer. Du kan finne nyttig informasjon på vår hjemmeside eller kontakte oss slik at vi kan veilede deg til bedre tannhelse.

BESTILL EN TIME MED VÅRT SKJEMA UNDER

Helseskjema

Vi anbefaler at du kommer 15 minutter før avtalte tid for å fylle ut et helseskjema. Det er viktig at din behandler få korrekte opplysninger om din helse. Helse Skjemaet må fylles ut så grundig som mulig for å unnvike filbehandling og komplikasjoner.

Betalingsinformasjon

Prisene er veiledende. Du får gjerne et grundig og uforpliktende skriftlig kostnadsoverslag av behandleren. Alle behandlinger betales etter hvert besøk. Du kan betale med kontanter eller betalingskort.

(Prisliste)

Avbestilling av time

Vi gjør oppmerksom på at avbestilling av avtalt time kan gjøres pr. telefon eller epost. Avbestilling av en time/ konsultasjon må gjøres på virkedager (mandag til lørdag). Senest 24 timer i forveien. Lange Tannlegetimer (over 60 min) må avbestilles 48 timer i forveien.

Trenger du stønad?

Helfo: Helfo stønad til dekning av utgifter til tannbehandling: Våre behandlere har direkteoppgjør med Helfo (Trygdekontoret). Pasienter kan ha rett til trygderefusjon på tannbehandling.

Nav: Hvis ikke du har råd til tannbehandling kan du alltid søke hjelp hos NAV for stønad.

Klikk her for å lese mer om Helfo